Μέσι : «Μακάρι το ποδόσφαιρο να μου χρωστάει ένα Μουντιάλ»

Μέσι : «Μακάρι το ποδόσφαιρο να μου χρωστάει ένα Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει σαν τρελός να κατακτήσει ένα Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής και ευχήθηκε ο ποδοσφαιρικός θεός να του επιφυλάσσει κάτι καλό στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Λιονέλ Μέσι ,παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και μίλησε για την Εθνική Αργεντινής και τις σκέψεις του ιδίου και των συμπαικτών του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη διοργάνωση. Θα ωριμάσουμε και θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας μέχρι τότε. Θα προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε το φόβο και την πίεση για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας» είπε αναφορικά με το πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η Αλμπισελέστε στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σε ερώτηση για την ατάκα του Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος είχε δηλώσει πως «το ποδόσφαιρο χρωστάει ένα Μουντιάλ στον Μέσι…»ο Αργεντινός σούπερ σταρ χαμογέλασε και απάντησε: «Μακάρι να μου χρωστάει το ποδόσφαιρο κάτι καλό…».

Όσο για τις μνήμες του από τον χαμένο τελικού του 2014 κόντρα στους Γερμανούς ο Μέσι είπε: «Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η πληγή… Πάντοτε θα υπάρχει εκεί να μας θυμίζει την κακή εμπειρία. Πάντοτε θα υπάρχει εκεί. Το Μουντιάλ είναι κάτι που πάντοτε το θυμάσαι με χαρά όταν συμμετέχεις σε αυτό, αλλά έχει και την πικρή του μορφή…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ