Εθνική Ιταλίας: Φιλικό προς τιμήν του Μπουφόν το καλοκαίρι

Εθνική Ιταλίας: Φιλικό προς τιμήν του Μπουφόν το καλοκαίρι

Φιλικό προς τιμήν του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος -κατά δήλωσή του- θα αποσυρθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα δώσει η Εθνική Ιταλίας τον ερχόμενο Ιούνιο. Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport, η αναμέτρηση θα λάβει χώρα είτε στο γήπεδο της Γιουβέντους, είτε στο Ένιο Ταρντίν της Πάρμα, όπου ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκίνησε την σπουδαία […]

Φιλικό προς τιμήν του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος -κατά δήλωσή του- θα αποσυρθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα δώσει η Εθνική Ιταλίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport, η αναμέτρηση θα λάβει χώρα είτε στο γήπεδο της Γιουβέντους, είτε στο Ένιο Ταρντίν της Πάρμα, όπου ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του.

Όσο για τον αντίπαλο; Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα οι τέσσερις επικρατέστεροι μέχρι στιγμής είναι η Ελβετία, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Ιρλανδία.

Η Βέκια Σινιόρα θα δώσει (σίγουρα) δύο ακόμα φιλικά μέσα στο 2018, με την Αγγλία στο Γουέμπλει τον Μάρτιο και με την Γαλλία την 1η Ιουνίου στη Νίκαια.

Ο Μπουφόν αγωνίστηκε για 175η και τελευταία φορά με την εθνική στις 13 Νοεμβρίου, στο 0-0 με την Σουηδία που άφησε την Ιταλία εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ