Στην εθνική Ιορδανίας ο Χαντί του ΟΦΗ!

Στην εθνική Ιορδανίας ο Χαντί του ΟΦΗ!

Στην εθνική Ιορδανίας κλήθηκε ο 28χρονος μέσος του ΟΦΗ Άγγελος Χαντί, εξαργυρώνοντας έτσι την πολύ καλή φετινή του παρουσία με την ομάδα του Ηρακλείου.

Την κλήση του στην εθνική Ιορδανίας κέρδισε χάρη στις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις με τον ΟΦΗ (7 συμμ., 4 γκολ, 1 ασίστ) ο Άγγελος Χαντί.

Οι άνθρωποι της εθνικής τον παρακολουθούσαν καιρό και τώρα του έστειλαν κλήση για να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, την οποία και αποδέχθηκε.

Η κλήση ήταν από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω υποχρεώσεων και κρίσιμων αγώνων του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μεταβεί στην Ιορδανία μετά τις 22 του μήνα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

«Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας Εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην Εθνική Ιορδανίας. Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας», δήλωσε ο Χαντί.

Ποιος είναι ο Άγγελος Χαντί

O Aγγελος Χαντί γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1989. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι αριστεροπόδαρος.

Το πλήρες όνομα του είναι Αμπντέλ Χαντί Άγγελος. Από πατέρα Ιορδανό και μητέρα Ελληνίδα γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλείας και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Πανηλειακό.

Στην συνέχεια πήγε στην Αθήνα όπου συμμετείχε στην Ακαδημία του Ρότσα και ακολούθησε ένα εξάμηνο στην Σλοβακία με την Πρίσινγκ στην Α` κατηγορία. Εκεί όμως δεν ήταν ευχαριστημένος και αποφάσισε να πάρει και πάλι τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα.

Μέσω ενός μάνατζερ τον Γενάρη του 2010 ήρθε στην Κρήτη για την Χερσόνησο με την οποία αγωνίστηκε για μια περίοδο στην Γ` Εθνική και είχε μαζί της 12 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η καλή του παρουσία προκάλεσε γρήγορα το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων και η επόμενη περίοδο τον βρήκε στον Εργοτέλη και στην Σούπερ Λίγκα. Αγωνίστηκε 5 χρόνια στον Εργοτέλη (2010-2015) και είχε 102 συμμετοχές και 11 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή (Σούπερ Λίγκ), όπου έκανε 7 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ (Γ Εθνική).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ