«Δεν πρόκειται να πάρουμε το Μουντιάλ αν παίζουμε όπως τώρα» είπε ο Μέσι

«Δεν πρόκειται να πάρουμε το Μουντιάλ αν παίζουμε όπως τώρα» είπε ο Μέσι

Στην ανάγκη βελτίωσης της εικόνας της Εθνικής Αργεντινής στάθηκε ο Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για αυτόν να συνεχίσει να φορά το εθνόσημο, εφόσον αποτύχουν και σε αυτό το Μουντιάλ.

Μεγάλη συνέντευξη στο αργεντίνικο αθλητικό κανάλι TyC Sports παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και με την ιδιότητα του οικογενειάρχη.

Την περισσότερη ώρα ωστόσο -όπως είναι λογικό- η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα, το Champions League, την Εθνική Αργεντινής, τον Μαστσεράνο και το ερχόμενο Μουντιάλ, με τον Μέσι να είναι ξεκάθαρος.

«Έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε, θα δώσουμε κάποια ματς πριν το Μουντιάλ και θα υπάρχει το διάστημα για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε, ώστε στην πρεμιέρα να είναι όλα στην εντέλεια», είπε αρχικά.

«Με τον Σαμπάολι κάνα ορισμένα καλά παιχνίδια, είναι όμως νέος στον πάγκο και δεν έχει περάσει ακόμα πλήρως την φιλοσοφία του. Ήταν καλή η αλλαγή προπονητή, όμως για την πρόκριση έπαιξαν ρόλο και η πίεση και η ανάγκη για την νίκη», πρόσθεσε.

«Είναι αλήθεια ότι πρέπει να βελτιωθούμε, αν θέλουμε να στεφθούμε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Έτσι όπως παίζουμε τώρα πάντως, είναι σίγουρο ότι δεν θα φτάσουμε καν κοντά. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία, αν αποτύχουμε και πάλι όμως, θα πρέπει να εξαφανιστούμε από την Εθνική. Για μένα, θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω», κατέληξε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ