Εξάρα της Εθνικής στο Γιβραλτάρ

Εξάρα της Εθνικής στο Γιβραλτάρ

Η Εθνική Ομάδα U17 δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ κι επικράτησε με 6-0 στον αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Γιβραλτάρ προσπάθησε να βρει χώρους αλλά ο Βρακάς με δύο γκολ στο 9′ και 15′, έβαλε την Εθνική Ομάδα σε ρόλο οδηγού στο ματς. Η […]

Η Εθνική Ομάδα U17 δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ κι επικράτησε με 6-0 στον αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Γιβραλτάρ προσπάθησε να βρει χώρους αλλά ο Βρακάς με δύο γκολ στο 9′ και 15′, έβαλε την Εθνική Ομάδα σε ρόλο οδηγού στο ματς. Η Ελλάδα συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα και στο 37′ ο Τζίμας έκανε το 3-0.

Η Ελλάδα έκανε 22 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, εκ των οποίων οι τέσσερις βρήκαν δίχτυα στο β’ ημίχρονο. Ο Τζίμας πήρε το «όπλο» του στο 45′, στο 63′ και στο 74′ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Σερβία (24/10).

ΕΛΛΑΔΑ (Γεωργόπουλος): Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεωντσάκος), Σερπέζης (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Χεντ): Λόπεζ, Ροντρίγκεζ Ουρτάδο (62′ Γκρασία), Μπορέλ (35′ Χαλ), Σέρα, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μπόρχε, Βινέ, Μούιρ, Μαράς (77′ Μπαλιέτο), Ντελ Ρίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ