Υπογράφει την Πέμπτη ο Σκίμπε, τον παρουσιάζει ο Γραμμένος

Υπογράφει την Πέμπτη ο Σκίμπε, τον παρουσιάζει ο Γραμμένος

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα υπογράψει την Πέμπτη (29/11) το πρωί το νέο του συμβόλαιο με την ΕΠΟ και εν συνεχεία ο Βαγγέλης Γραμμένος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τη συμφωνία.

Το πρωί της Πέμπτης θα ολοκληρωθεί και τυπικά η υπογραφή του νέου διετούς συμβολαίου του Μίκαελ Σκίμπε με την ΕΠΟ. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ο πρόεδρος, Β. Γραμμένος και ο Γερμανός τεχνικός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:: «Κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα παραχωρήσουν αύριο, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ε. Γραμμένος και ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας κ. Μίκαελ Σκίμπε. Νωρίτερα ο κ. Σκίμπε θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Η συνέντευξη τύπου-παρουσίαση της νέας συνεργασίας αρχίζει στις 13.00 στην Αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής, στα γραφεία της Ε.Π.Ο».

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίκαελ Σκίμπε, όπως έχει αποκαλύψει εδώ καιρό to10.gr, τα βρήκε σε όλα με την ΕΠΟ για να παραμείνει προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, έως το 2019, αποδεχόμενος μείωση που έφτασε το 15% στις συνολικές απολαβές του. Παρά ταύτα, σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro 2020, θα λάβει ένα πλουσιοπάροχο πριμ, το οποίο θα υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ. Ποσό μεγαλύτερο και από τον ετήσιο μισθό του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ