Kicker : «O Σκίμπε κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση της Ελλάδας»

Kicker : «O Σκίμπε κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση της Ελλάδας»

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα ανανεώσει την συνεργασία του με την εθνική Ελλάδος και ο γερμανικός Τύπος έκανε την παραμονή του πρώτο θέμα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα παραμείνει στον πάγκο της Ελλάδας για δύο ακόμα χρόνια και στη Γερμανία ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε πρώτο θέμα συζήτησης.

Η αλήθεια είναι πως στην Γερμανία, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν να μείνει στην Ελλάδα ο Σκίμπε, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από την τελική φάση του Μουντιάλ στη Ρωσίας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «O Γερμανός προπονητής, διατηρεί τη θέση του παρά τον άδοξο και εύκολο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία».

Όμως αυτό που κάνει ειδική αναφορά στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος είναι το κορυφαίο γερμανικό αθλητικό περιοδικό Kicker. Το γερμανικό περιοδικό τονίζει πως ο ελληνικός αθλητικός Τύπος είχε θεωρήσει δεδομένο το τέλος της θητείας του Γερμανού προπονητή.

«Ωστόσο ο Τύπος είχε λογαριάσει χωρίς τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν θα εκπροσωπηθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πλήρως ικανοποιημένος από τη δουλειά του Σκίμπε και θέλει να διατηρήσει στη θέση του τον 52χρονο», γράφει το Kicker.

Το αθλητικό περιοδικό εκτιμώντας  τους λόγους που ώθησαν την ΕΠΟ να αποφασίσει την παραμονή του Γερμανού  προπονητή, ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση ο Σκίμπε επανέφερε σε τροχιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Είχε αναλάβει την Ελλάδα μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά για το EURO 2016, όπου η ομάδα έφτασε στο ναδίρ καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας πίσω ακόμη και από τα Νησιά Φερόε. Ο Σκίμπε κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και κατέκτησε με τους Έλληνες με μόλις μία ήττα, τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από το φαβορί Βέλγιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ