Σαν σήμερα το έπος με τη Γαλλία και η πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2004 (vid)

Σαν σήμερα το έπος με τη Γαλλία και η πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2004 (vid)

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την ημέρα που η Εθνική μας ομάδα έκανε ένα ακόμη θαύμα, στην πορεία της προς την κατάκτηση του EURO 2004, αποκλείοντας τη Γαλλία στα προημιτελκά της διοργάνωσης.

Οι… προειδοποιητικές βολές είχαν έρθει από τη φάση των ομίλων. Πορτογάλοι και Ισπανοί ήταν τα πρώτα «θύματα» του Ότο Ρεχάγκελ και των «παιδιών» του και πλέον ήταν σειρά της Γαλλίας.

Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια, σε εκείνο το μαγικό καλοκαίρι του 2004, η Εθνική μας ομάδα με μια «κεφαλιά κανονιά» από τον Άγγελο Χαριστέα έστειλε στο Καναβάτσο τους μέχρι τότε πρωταθλητές Ευρώπης και ταρακούνησε όλη τη Γηραιά ήπειρο (και όχι μόνο). Με μια εκπληκτική εμφάνιση από όλη την ομάδα και με τρομερή αυταπάρνηση οι πάικτες του Ότο εξουδετέρωσαν τα ατού των «τρικολόρ» και δεν κινδύνεψαν παρά ελάχιστες στιγμές, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν ίσως η μέρα που όλοι στην ελληνική ομάδα άρχισαν να πιστεύουν δειλά δειλά ότι μπορεί και να φτάσει αυτή η παρέα μέχρι το τέλος και να γίνει η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TjoxfDLvpqo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ