Νόιερ : Επανήλθε αγωνιζόμενος σε φιλικό της Εθνικής Ελπίδων

Νόιερ : Επανήλθε αγωνιζόμενος σε φιλικό της Εθνικής Ελπίδων

Ο Μάνουελ Νόιερ ανεβάζει στροφές και είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει εγκαίρως σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό στο πόδι, που τον άφησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας […]

Ο Μάνουελ Νόιερ ανεβάζει στροφές και είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει εγκαίρως σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό στο πόδι, που τον άφησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας του στη βόρεια Ιταλία και μάλιστα αγωνίστηκε για μισή ώρα σε φιλικό ματς κόντρα στην ομάδα των Ελπίδων.

Ο 32χρονος αρχηγός της εθνικής αγωνίστηκε με την ομάδα των Ελπίδων και έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάταση. Η εθνική Γερμανίας θα παραμείνει στην Ιταλία έως τις 5 Ιουνίου, την επομένη της λήξης της προθεσμίας για την ανακοίνωση της τελικής 23άδας. Ο Λεβ έχει πάρει 27 παίκτες στο προπονητικό καμπ, οπότε τέσσερις θα «κοπούν» από την προεπιλογή.

Στις 2 Ιουνίου τα «πάντσερ» θα αντιμετωπίσουν την Αυστρία σε φιλικό αγώνα στο Κλάγκενφουρτ και έξι ημέρες αργότερα θα αναμετρηθούν με τη Σαουδική Αραβία στο Λεβερκούζεν. Η Γερμανία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, τη Σουηδία και τη Νότια Κορέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ