Ναϊνγκολάν : «Ακατανόητη η απόφαση να μην πάω Μουντιάλ»

Ναϊνγκολάν : «Ακατανόητη η απόφαση να μην πάω Μουντιάλ»

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έμεινε εκτός από την εθνική Βελγίου για το Μουντιάλ λέγοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι για γέλια.

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δήλωσε σε συνέντευξη στο hln.be της πατρίδας του, ότι του είναι τόσο ακατανόητη η απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αποκλείσει από την αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ, που βάζει τα γέλια.

Ο 30χρονος μέσος δήλωσε ότι βάζει τα γέλια με αυτήν την απόφαση, λέγοντας ότι βαρέθηκαν να τον κρίνουν για όσα κάνει εκτός γηπέδου. «Να μιλήσουμε τότε διαφορετικά και για τον Μαραντόνα;» υποστήριξε στη συνέντευξή του ο Ναϊνγκολάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κουράστηκα να με θεωρούν το κακό παιδί. Το ποδόσφαιρο είναι για εμένα ακόμα χόμπι. Εντάξει, πλέον είναι επάγγελμα, αλλά ας με κρίνουν για τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο, όχι για όσα κάνω εκτός αυτού. Να μιλήσουμε τότε διαφορετικά και για τον Μαραντόνα;

Εσείς νομίζετε ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά παιδιά; Δεν ντρέπομαι. Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο και τώρα αυτό χάθηκε. Τώρα θα είμαι στο βιβλίο Γκίνες. Ένας παίκτης ενός τέτοιου επιπέδου που δεν πάει σε δύο διαδοχικά Μουντιάλ. Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω».

Ο χαφ της Ρόμα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου: «Συναντηθήκαμε την Κυριακή στο Φιουμιτσίνο. Όταν μου είπε να βρεθούμε, κάλεσα τους Μέρτενς, Αζάρ, Ντε Μπράινε και Φελαϊνί να τους ρωτήσω τι πίστευαν για τη συνάντηση. Αν δηλαδή ήθελε να μου εξηγήσει συγκεκριμένους κανόνες ή να μου πει ότι δεν θα πάω στο Μουντιάλ.

Άρχισε να μου λέει ότι είμαι παίκτης κορυφαίου επιπέδου με σημαντικό ρόλο στη Ρόμα και ότι αν ήταν προπονητής συλλόγου θα έχτιζε γύρω μου την ομάδα και πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην εθνική. Εν μέρει μπορώ να καταλάβω όταν λέει ότι δεν χωράει στην τακτική του. Αν όμως τραυματιστούν δύο μέσοι; Τι θα κάνει;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ