Ελλάδα – Κροατία : Η εντεκάδα της εθνικής μας

Ελλάδα – Κροατία : Η εντεκάδα της εθνικής μας

Με πολλά νέα πρόσωπα η εθνικής μας απέναντι στην Κροατία. Συγκεκριμένα ο Μίχαελ Σκίμπε προχωρά σε έξι αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα του Ζάγκρεμπ. Στο 4-2-3-1 του Γερμανού κόουτς, κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Καρνέζης. Στα δεξιά της άμυνας επανέρχεται ο Τοροσίδης, στα αριστερά θα παίξει ο Ρέτσος, ενώ στο κέντρο αυτής […]

Με πολλά νέα πρόσωπα η εθνικής μας απέναντι στην Κροατία. Συγκεκριμένα ο Μίχαελ Σκίμπε προχωρά σε έξι αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα του Ζάγκρεμπ.

Στο 4-2-3-1 του Γερμανού κόουτς, κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Καρνέζης. Στα δεξιά της άμυνας επανέρχεται ο Τοροσίδης, στα αριστερά θα παίξει ο Ρέτσος, ενώ στο κέντρο αυτής θα βρεθούν οι Σωκράτης και Μανωλάς (εξέτισε την τιμωρία του). Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα αποτελείται από τους Τζιόλη-Ταχτσίδη, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Ζέκα, στο απέναντι «φτερό» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Μπακασέτας παίρνει φανέλα βασικού αντί του Φορτούνη, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Η σύνθεση της Εθνικής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Λάζαρος, Μπακασέτας, Μήτρογλου.

Σε σχέση με το αρχικό σχήμα του Ζάγκρεμπ είναι εκτός οι Μανιάτης, Τζαβέλας, Σάμαρης, Σταφυλίδης, Κ. Παπαδόπουλος και Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ