Μπουφόν : «Θα κατηγορηθούμε όλοι σε περίπτωση αποκλεισμού»

Μπουφόν : «Θα κατηγορηθούμε όλοι σε περίπτωση αποκλεισμού»

Κανένας παίκτης της εθνικής Ιταλίας δεν θα βρεθεί στο απυρόβλητο σε περίπτωση αποκλεισμού από το Μουντιάλ, σύμφωνα με όσα είπε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ιταλία όσον αφορά την πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Η «σκουάντρα ατζούρα» ηττήθηκε στο πρώτο ματς των μπαράζ από την Σουηδία με 1-0, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση.

Γι’ αυτό το λόγο ο ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας θέλησε με δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ, να «ταρακουνήσει» τους συμπαίκτες του, ενόψει της ρεβάνς της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

«Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε, αλλά αν αποτύχουμε, θα κατηγορηθούμε όλοι. Δεν είμαστε στρεσαρισμένοι. Προσωπικά, εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να μας στηρίξουν. Η Σουηδία είναι μία συμπαγής ομάδα και η συμπεριφορά τους θα είναι η ίδια. Όλα είναι στο χέρι μας», ανέφερε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006.

«Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ονειρευόμαστε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και την ιστορία της εθνικής ομάδας. Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Κάποιες φορές πέτυχα και κάποιες όχι. Το αυριανό παιχνίδι σημαίνει πολλά για μας, όχι μόνο για μένα. Η κατάστασή μου δεν είναι τόσο σημαντική αυτή τη στιγμή. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό αν προκριθούμε στο Μουντιάλ», κατέληξε ο κορυφαίος τερματοφύλακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ