Βίλμοτς : «Ο Κουρτουά και ο πατέρας του ήταν τα «καρφιά» των αποδυτηρίων»

Βίλμοτς : «Ο Κουρτουά και ο πατέρας του ήταν τα «καρφιά» των αποδυτηρίων»

Ευθεία επίθεση στον Τιμπό Κουρτουά εξαπέλυσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, κατηγορώντας τον ότι διέδιδε τις ενδεκάδες των «Κόκκινων Διαβόλων» πριν από τα παιχνίδια του Euro 2016!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, κατά του Τιμπό Κουρτουά.

Ο 49χρονος προπονητής μίλησε στο «beIN Sports» και κατηγόρησε τον πατέρα του διεθνή τερματοφύλακα ότι κατά τη διάρκεια του Euro 2016 διέδιδε τις ενδεκάδες των «Κόκκινων Διαβόλων» στα Μέσα!

«Είχα πρόβλημα όταν έκανα μια ομιλία στις 18:00 και στις 18:15 ήταν ήδη στα social media, κάτι που σημαίνει ότι ένας παίκτης ‘πούλησε’ την εθνική ομάδα και είναι σοβαρό. Αρκετοί Γάλλοι δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν ότι ο πατέρας του Κουρτουά τους τα έλεγε», δήλωσε ο Βίλμος, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Βελγίου αμέσως μετά το Euro.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεσαι την πατρίδα σου. Είναι κρίμα, επειδή πρέπει να περιμένεις μια ώρα πριν από τον αγώνα για να μάθεις την ενδεκάδα του αντιπάλου και είναι τρομερό επειδή ο αντίπαλος είχε περισσότερο χρόνο σε σχέση με εμάς για να προετοιμαστεί καλύτερα», κατέληξε ο 49χρονος προπονητής.

Ο Τιερί Κουρτουά, πατέρας του διεθνή τερματοφύλακα, χαρακτήρισε «δυσφημιστικά» αυτά τα λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ