Αγωγή κατά της ΕΠΟ απο την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.

Αγωγή κατά της ΕΠΟ απο την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.

Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ αφού από τον Νοέμβριο δεν έχουν πληρωθεί τα λειτουργικα έξοδα του αγώνα Ελλάδα-Κροατία. Το στάδιο παραχωρείται από το 2010 εντελώς δωρεάν στην Εθνική μας ομάδας με την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε να μην εισπράτει κανένα απολύτως μίσθωμα. Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του στο Φαληρικό στάδιο […]

Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ αφού από τον Νοέμβριο δεν έχουν πληρωθεί τα λειτουργικα έξοδα του αγώνα Ελλάδα-Κροατία.

Το στάδιο παραχωρείται από το 2010 εντελώς δωρεάν στην Εθνική μας ομάδας με την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε να μην εισπράτει κανένα απολύτως μίσθωμα.

Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του στο Φαληρικό στάδιο με την ΕΠΟ να είχε ως μοναδική υποχρέωση να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα των αγώνων.

Λειτουργικά έξοδα που για το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία, το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε στο Καραϊσκάκη το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα (επαναληπτικός των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας) δεν έχει πληρώσει ακόμη η ΕΠΟ, εξ ου και η αγωγή που έκανε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.

Ως γνωστόν μια απο τις εξαγγελίες της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, υπό τον κ. Γραμμένο, ήταν και η αποχώρηση της Εθνικής μας ομάδας απο το Καραισκάκη. Κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Γραμμένος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο Μακεδονία Παλάς δικαιολογώντας την ως ευκαιρία να παίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην περιφέρεια.

Βεβαίως στην πορεία ο «δικός μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, παρότι είχε ανακοινωθεί πως το φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία θα γίνει στην Τούμπα, εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποφάσισε να αλλάξει έδρα και να διεξαχθεί το φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Φεύγοντας λοιπόν απο το Καραισκάκη, παρά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών της Εθνικής μας, η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, όπως φαίνεται και απο την αγωγή που κατέθεσε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. ξέχασε να πληρώσει και τα λειτουργικά έξοδα του τελευταίου αγώνα που διεξήχθει στο Φαληρικό στάδιο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ