Εθνική Αγγλίας : «Όταν έπαιζα με την εθνική είχα κατάθλιψη» είπε ο Κάρικ

Εθνική Αγγλίας : «Όταν έπαιζα με την εθνική είχα κατάθλιψη» είπε ο Κάρικ

Για την εμπειρία του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας και πόσο του στοίχισε στο ψυχολογικό κομμάτι, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος φέτος διανύει την τελευταία του σεζόν στην ενεργό δράση.

Το άγχος και οι απαιτήσεις που είχαν οι Άγγλοι φίλαθλοι από την εθνική ομάδα και τους παίκτες της έκαναν, μεταξύ άλλων, τον Μάικλ Κάρικ να βλέπει περισσότερο τα ματς των «τριών λιονταριών» ως αγγαρεία, παρά ως κάτι δημιουργικό.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του, με συνέντευξή του υπογράμμισε πως θα προτιμούσε να κάνει προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, παρά να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

«Έπαιζα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για πολλά χρόνια. Ωστόσο, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα κάθε φορά που αγωνιζόμουν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου. Πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν πρόβλημα όταν κάναμε την καλοκαιρινή μας προετοιμασία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ για τρεις εβδομάδες.

Αλλά θα προτιμούσα κάτι τέτοιο, παρά να αγωνιζόμουν με την εθνική Αγγλίας. Κατά κάποιο τρόπο με οδηγούσε στην κατάθλιψη. Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότιο Αφρική είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι: «δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω με την εθνική» ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ