Ζλάταν : «Δεν είμαι κλασικός Σουηδός, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη»

Ζλάταν : «Δεν είμαι κλασικός Σουηδός, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη»

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για τη πιθανότητα επιστροφής του στην εθνική Σουηδίας, ενώ τόνισε πως αυτός έχει βάλει τη Σουηδία στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και τόνισε πως αυτός έχει βάλει τη Σουηδία στον χάρτη, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο Μουντιάλ, είπε απλά πως θα πάει!

Η συνέντευξη ξεκίνησε όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος τον ρώτησε για την καταγωγή του είπε την ατάκα που θα συζητηθεί περισσότερο: «Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη»!

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ζλάταν απάντησε: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα πω πως απλά θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πω κάτι άλλο θα με… κρεμάσουν, πρέπει να είναι προσεκτικός στο τι θα πω. Θα πάω, Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Ζλάταν δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ολοσέλιδη καταχώρηση στους Times του Λος Άντζελες, με την οποία είχε ανακοινώσει ο Ίμπρα τη μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ενώ στη συνέχεια ο Κίμελ τον εκθείασε για το φανταστικό γκολ που είχε πετύχει στο ντεμπούτο του.

«Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι… τεράστιο, έτσι όπου και να πας σε αναγνωρίζουν. Μου είχαν πει πως όταν πας στο Λος Άντζελες δεν έχεις πρόβλημα να περπατάς στον δρόμο. Δεν είναι όμως έτσι μετά από αυτό που έγινε στο πρώτο μου ματς (Day 1). Εγώ φταίω όμως για αυτό, όταν παίζεις όπως εγώ…», ανέφερε ο Ζλάταν.

Ο Τζίμι Κιμέλ τον ρώτησε αν θα μπορούσε να είναι το ίδιο καλός και σε κάποιο άλλο άθλημα, ο Ζλάταν είπε πως η αυτοπεποίθησή μου είναι ψηλά, για να πει ο Κίμελ… «Ναι, το παρατήρησα αυτό»!

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τους συμπαίκτες του, αν πιστεύει πως νιώθουν ότι τους επισκιάζει. Ο Ζλάταν απάντησε: «Όχι, τους κάνω superstars, όπως κάνω και σένα», για να ακολουθήσει γέλιο.

Ο Ζλάταν ξεκαθάρισε κάτι στον Τζίμι Κιμέλ, το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη λέγεται football και όχι soccer, ενώ παγκοσμίως είναι το σπουδαιότερο άθλημα, για προσθέσει: «Φαντάσου πως νιώθεις όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πως νιώθεις».

«Άρα όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πρέπει να νιώθεις ο απόλυτος», ανέφερε ο Κίμελ και είπε Ζλάταν: «Έτσι νιώθω»!

https://www.youtube.com/watch?v=gWnBsgNX-kk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ