Δουβίκας: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Δουβίκας: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Ο Τάσος Δουβίκας, σκόρερ των δύο γκολ της Εθνικής Νέων στη νίκη επί της Τσεχίας με 3-2, δήλωσε σίγουρος πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στο τέλος θα πάρει την πρόκριση.

Η Εθνική Νέων συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από την «οικοδέσποινα» Ιταλία και νίκησε 3-2 την Τσεχία, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου που διεξήχθη στο «Κουμουνάλε ντι Κορντοβάντο. Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της Εθνικής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Τσέχους, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ελλάδα θα πάρει την πρόκριση στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δουβίκας:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στο ποιος είχε πιο καθαρό μυαλό. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε από μια αδράνεια στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και προηγηθήκαμε αρκετά νωρίς. Παρότι δεχθήκαμε πάλι την ισοφάριση, αντιδράσαμε άμεσα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το τρίτο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Πολωνία διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Εμείς όπως πάντα θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας και θεωρώ πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ