Πρίγιοβιτς : «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και εκπλήξεις»

Πρίγιοβιτς : «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και εκπλήξεις»

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μίλησε στους συμπατριώτες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις βλέψεις που έχει η χώρα τους για διάκριση, και επισήμανε ότι πρώτος στόχος εκεί θα είναι η πρόκριση από τον όμιλο, στον οποίο η Σερβία βρίσκεται μαζί με Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Ελβετία.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται αυτές τις μέρες με την εθνική Σερβίας στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους συμπατριώτες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις βλέψεις που έχει η χώρα τους για διάκριση, και επισήμανε ότι πρώτος στόχος εκεί θα είναι η πρόκριση από τον όμιλο, στον οποίο η Σερβία βρίσκεται μαζί με Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Ελβετία.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο, δεν είναι καλό να κάνεις προβλέψεις, ειδικά τόσο νωρίς, γιατί υπάρχουν συχνά εκπλήξεις. Η Βραζιλία είναι το μεγαλύτερο φαβορί, η Ελβετία, η Σερβία και η Κόστα Ρίκα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, οι Ελβετοί έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο, έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε σαν ομάδα. Τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι φυσικά το κλειδί για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, ελπίζω ότι θα προκριθούμε μαζί με την Βραζιλία από τον όμιλο».

Για το ότι γνωρίζει τους παίκτες της Ελβετία, αφού μεγάλωσε εκεί επισήμανε: «Η γνωριμία μου με αυτούς τους παίκτες είναι από τις μικρές εθνικές της Ελβετίας, και όλοι έχουν προχωρήσει στην καριέρα τους. Μπορώ να βοηθήσω σε μερικά θέματα σκάουτινγκ τον προπονητή μας, αλλά όλοι οι παίκτες της Ελβετίας παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο, οπότε είμαι σίγουρος ότι το προπονητικό τιμ μας θα είναι προετοιμασμένο. Μια καλή ομάδα, ωστόσο, δεν χρειάζεται να τους φοβάται, η Σερβία πρέπει να πάει για τη νίκη».

Για το ότι στην Ελβετία αγωνίζονται παίκτες με καταγωγή από το Κόσοβο είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο μεγάλος ανταγωνισμός. Ορισμένοι Ελβετοί υπήκοοι θα είναι σίγουρα περισσότερο παρακινημένοι. Από την άλλη πλευρά, ίσως ορισμένοι από εμάς θα έχουν επιπλέον κίνητρο για αυτόν τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ