Γερμανία – Ισπανία 1-1 (vids)

Γερμανία – Ισπανία 1-1 (vids)

Σ' ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Ντίσελντορφ, Γερμανία και Ισπανία αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Άξιο του ονόματος τους ήταν το φιλικό ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία στο Ντίσελντορφ, με τις δύο εθνικές να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι.

Οι «φούριας ρόχας» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6′, με τον Ινιέστα να βγάζει μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ροντρίγκο που δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει τη φάση. H απάντηση από πλευράς Γερμανών ήρθε πριν από το ημίχρονο, με τον Μίλερ (35′) να νικάει τον Ντε Χεά μ ‘ ένα υπέροχο σουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο τερματοφύλακες (Ντε Χέα – Τερ Στέγκεν) πρωταγωνίστησαν, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Έκτορ, Κεντίρα (53’ Γκουντογκάν), Κρόος, Οζίλ, Ντράξλερ (68’ Σανέ), Μίλερ (81’ Γκορέτσκα), Βέρνερ (84’ Γκόμεζ)

Ισπανία (Χουλέν Λοπετέγι): Ντε Χέα, Άλμπα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ (51’ Νάτσο), Καρβαχάλ, Τιάγκο (82’ Ρόδρι), Ινιέστα (46’ Σαούλ), Ίσκο (59’ Ασένσιο), Κόκε, Σίλβα (71’ Βάθκεθ), Ροδρίγο (65’ Ντιέγκο Κόστα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ