Μαυροπάνος : «Έχουμε το ταλέντο για να φτάσουμε στα τελικά του Euro»

Μαυροπάνος : «Έχουμε το ταλέντο για να φτάσουμε στα τελικά του Euro»

O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση της Εθνικής Ελπίδων στα τελικά του Εuro, ενώ μίλησε και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Βέβαιος για την πρόκριση της Εθνικής Ελπίδων στα τελικά του Euro δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος τόνισε πως αυτή η ομάδα είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα.

Παράλληλα, ο νεαρός στόπερ μίλησε και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Άρσεναλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και το μέλλον του στους «κανονιέρηδες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυροπάνος στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για το ματς της Εθνικής Ελπίδων με το Σαν Μαρίνο: «Αντιμετωπίσαμε το Σαν Μαρίνο, που ξέραμε ότι δεν θα προσπαθούσε να βρει επιθετικές λύσεις. Θα έπρεπε να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αλλά μας διευκόλυνε πολύ ότι σκοαράραμε νωρίς. Υπάρχει ακόμα δρόμος στη διοργάνωση, μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί θέλουμε να περάσουμε στα τελικά».

Για το αν έχει στο μυαλό του την Εθνική Ανδρών: «Ίσως είναι νωρίς για ένα τέτοιο βήμα, για αυτό και είμαι ακόμα στην Ελπίδων. Δεν σκέφτομαι τι γίνεται με τους μεγαλύτερους, έχω στο μυαλό μου μόνο τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων».

Για το ερχόμενο ματς με την Τσεχία: «Σίγουρα είναι καλύτερη, συγκριτικά με το Σαν Μαρίνο. Θα μας πιέσει περισσότερο. Έχουμε την ικανότητα και το ταλέντο να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς».

Για τις διαφορές που συνάντησε όταν πήγε στην Άρσεναλ: «Έχει αρκετή διαφορά το ελληνικό με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Άργησα να προσαρμοστώ, αλλά τώρα έχω βρει τους ρυθμούς μου. Με τον καιρό προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Για το τι τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Η τεχνική είναι η μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ο ρυθμός. Καθημερινά δουλεύω για την τεχνική, σιγά σιγά νιώθω ότι βελτιώνομαι και νιώθω καλύτερα. Είναι άλλο ποδόσφαιρο, ειδικά εκεί. Είναι κάτι ξεχωριστό».

Για το ότι η Άρσεναλ χρησιμοποιεί δύο στόπερ αντί για τρεις στο παιχνίδι της: «Δεν με προβληματίζει, είμαι νέος ακόμα στην ομάδα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να ακούω τις συμβουλές του προπονητή μου».

Για το αν μιλάει για το μέλλον του με τον Αρσέν Βενγκέρ: «Σίγουρα με παρακολουθεί. Τον εμπιστεύομαι και περιμένω να δω τι θα επιλέξει για εμένα. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά».

Για την Εθνική ελπίδων: «Έχουμε την ικανότητα και το ταλέντο, μπορούμε να φτάσουμε στα τελικά. Σίγουρα έχει σημασία και το κλίμα που υπάρχει. Είμαστε σαν μια οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ