Ιταλία : Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν απάντησε στο δίλημμα «Μέσι ή Κριστιάνο» (vid)

Ιταλία : Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν απάντησε στο δίλημμα «Μέσι ή Κριστιάνο» (vid)

Θέση για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό δίλημμα των τελευταίων ετών πήρε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας τόσο για τον Λιονέλ Μέσι όσο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για το ποιος είναι καλύτερος.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Λογικό και επόμενο αρκετοί να είναι εκείνοι να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ανώτερος.

Άλλοι παίρνουν το μέρος του Αργεντινού και άλλοι υποστηρίζουν τον Πορτογάλο. Ωστόσο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν όταν του τέθηκε το παραπάνω ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον ο Ιταλός γκολκίπερ φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση:

«Είμαι πολύ προσεκτικός όταν απαντάω σε αυτή την ερώτηση, γιατί και οι δύο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι είναι πιο ομαδικός παίκτης. Μπορεί να παίξει παντού και να δημιουργήσει για όλη την ομάδα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου γκολ. Από την άλλη ο Κριστιάνο είναι πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το χώρο δράσης του. Αυτό μπορεί να οφείλεται βέβαια και στην ηλικία του, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να μην τρέχει τόσο πολύ, προκειμένου να κρατάει δυνάμεις. Ωστόσο, είναι «φονιάς» μέσα στην αντίπαλη περιοχή», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ