Μπουφόν : «Δεν επέστρεψα για… βόλτα στην Εθνική»

Μπουφόν : «Δεν επέστρεψα για… βόλτα στην Εθνική»

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την κλήση του στην Εθνική Ιταλίας για τα φιλικά με την Αργεντινή και την Αγγλία εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην σκουάντρα ατζούρα.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν εξήγησε γιατί αποδέχθηκε το κάλεσμα του Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο κι επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας. Επίσης ο Ιταλός γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι δεν επέστρεψε για να… περπατάει και τόνισε ότι στα 40 του έτη είναι γκολκίπερ της Γιουβέντους κι όχι ομάδας πέμπτης κατηγορίας.

«Είναι λυπηρό ένα τέτοιο τέλος», είχε πει ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Τελικά, αποδέχθηκε την πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας, Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο, και βρίσκεται στην αποστολή για τις φιλικές αναμετρήσεις της σκουάντρα ατζούρα με Αργεντινή στο Μάντσεστερ (23/3, 21:45) και Αγγλία στο Λονδίνο (27/3, 22:00).

«Ο ρόλος μου σε όλες τις ομάδες, στις οποίες έπαιξε ήταν αλτρουιστικός. Προσπάθησαν να τους βοηθήσω όλους, σκεπτόμενος το «εμείς» κι όχι το «εγώ» κι απαρνήθηκα μερικά προσωπικά ρεκόρ. Δεν επέστρεψα για… βόλτα, αλλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος. Ήλθα με ενθουσιασμό. Είμαι 40 χρονών, αλλά είμαι ο γκολκίπερ της Γιουβέντους κι όχι μιας ομάδας πέμπτης κατηγορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ