Ο Σαμπαόλι ρίχνει «βόμβα» με Ντιμπάλα και Ικάρντι

Ο Σαμπαόλι ρίχνει «βόμβα» με Ντιμπάλα και Ικάρντι

Ο Χόρχε Σαμπάολι άφησε εκτός αποστολής για τα φιλικά παιχνίδια της Αργεντινής με Ιταλία και Ισπανία τους Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι και δήλωσε ότι ίσως μείνουν εκτός και από το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Ο Χόρχε Σαμπάολι παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να αφήσει εκτός αποστολής για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τους Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν από την αποστολή για τις φιλικές αναμετρήσεις με Ιταλία (23/3) και Ισπανία (27/3), ενόψει της προετοιμασίας για το Μουντιάλ, με τις θέσεις τους να παίρνουν οι Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς και Λαουτάρο Μαρτίνες της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Ιταλία ο Σαμπάολι δήλωσε:

«Θα είναι δύσκολο για τον Ντιμπάλα να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αργεντινής και τώρα σκεφτόμαστε αν είναι προτιμότερο να καλέσουμε άλλους παίκτες ή αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον Πάουλο ώστε να βελτιωθεί».

Όσον αφορά τον Ικάρντι, η κατάστασή του είναι παρόμοια με του Πάουλο. Οι εμφανίσεις του με την Ίντερ σε σχέση με τις εμφανίσεις του με την εθνική μας δεν είναι ίδιες. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να δουλέψει σκληρότερα. Αλλά δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Ίσως ο χρόνος προσαρμογής του να μην είναι σύντομος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τους αποκλείσω, αλλά προτεραιότητά μου αποτελεί η τωρινή κατάσταση των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Σαμπαόλι αναφέρθηκε και στον αρχηγό της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι. «Αν ο Λιονέλ είναι σύμφωνος μ’ αυτό, η ομάδα θα είναι στα χέρια του. Θα είναι περισσότερο ομάδα του Μέσι παρά δική μου»κατέληξε και πρόσθεσε πως η Αργεντινή αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, 32 χρόνια μετά από την τελευταία κατάκτηση, στα γήπεδα του Μεξικού το 1986.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ