Σκίμπε : «Εγώ δεν θα οπλοφορώ»

Σκίμπε : «Εγώ δεν θα οπλοφορώ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε παραχώρησε συνέντευξης στην ιστοσελίδα blick.ch και ερωτηθείς για την εισβολής του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, υποστήριξε πως αυτός δεν θα οπλοφορεί στο ματς της Εθνικής μας με την Ελβετία.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή την Ελβετία, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα blick.ch. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει άλλωστε την δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει να κάνει με την ερώτηση που δέχθηκε ο προπονητής της Εθνικής μας, αναφορικά με την εισβολή του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

«Εγώ δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. «Εκτελώ» μόνο με τη μπάλα. Ένα από τα αδέλφια μου εργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Εκείνη την εποχή, ήθελαν να καταταχθώ στο στρατό και εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλαίσιο της εκστρατείας αθλητικής προώθησης. Αλλά λίγο πριν από αυτό είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, έπαθα ρήξη χιαστού».

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην συνέντευξη του Σκίμπε υπάρχει και φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη, την στιγμή της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με το περίστροφο να φαίνεται στην ζώνη του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Εθνικής ρωτήθηκε για το αν τα τελευταία γεγονότα επηρεάζουν την δουλειά του με τον Σκίμπε να επισημαίνει.«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα από συναισθηματικής άποψης. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Η διακοπή πάντως δεν επηρεάζει την δουλειά μου. Αυτό επειδή οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν στην Εθνική αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο Σκίμπε εκθείασε τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αναφέροντας πως πρόκειται για δύο εξαιρετικούς στόπερ που παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο ενώ μίλησε με καλά λόγια και για τον Μήτρογλου, χαρακτηρίζοντας τον φορ της Μαρσέιγ, ως τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό. Τέλος ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την ζωή στην Ελλάδα την οποία χαρακτήρισε υπέροχη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ