Πιθανό να μην γίνει στην Τούμπα φιλικό Ελλάδα-Ελβετία!

Πιθανό να μην γίνει στην Τούμπα φιλικό Ελλάδα-Ελβετία!

Τα γεγονότα της Τούμπας, με την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, είναι πιθανό να προκαλέσουν την αλλαγή έδρας του φιλικού Ελλάδα-Ελβετία (23/03).

Τα επακόλουθα της «μπούκας» του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο τους Τούμπας φαίνεται ότι δεν έχουν σταματήσει για τον ΠΑΟΚ. Καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να συνέλθει από την πρωτοφανή εικόνα του μαινόμενου ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, φαίνεται ότι το θέμα θα «αγγίξει» και την Εθνική Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά σοβαρό το ενδεχόμενο να μην γίνει στην Τούμπα το φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ελβετία. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 23 Μαρτίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, όλα είναι ανοιχτά. Με τις πιθανότητες για αλλαγή έδρας να είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση λέγεται ότι αναμένεται να παρθεί από τους απεσταλμένους της FIFA και της UEFA στη χώρα μας και όχι από την ΕΠΟ του κ. Γραμμένου. Καθώς για να αλλάξει ένα προγραμματισμένο διεθνές φιλικό θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι Ελβετοί, οι οποίοι έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, τη διαμονή τους και γενικώς όλες τις λεπτομέρειες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εναλλακτικές, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά της έδρας του αγώνα στο ΟΑΚΑ, αν και από την ΕΡΑ Σπορ αναφέρθηκε ότι και το Παγκρήτιο Στάδιο αποτελεί μία από τις επιλογές της ΕΠΟ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ