Η ΕΠΟ ενημέρωσε FIFA, UEFA για την απειλητική επιστολή και τη σφαίρα

Η ΕΠΟ ενημέρωσε FIFA, UEFA για την απειλητική επιστολή και τη σφαίρα

Μέσω επιστολής η ΕΠΟ ενημέρωσε αρμοδίως τη FIFA και την UEFA για τις απειλές στον πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Η απειλητική επιστολή και η σφαίρα που εστάλησαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας και για αυτόν τον λόγο γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα στη λειτουργία της.

Με τους υπεύθυνους της ΕΠΟ να ενημερώνουν μέσω επιστολής τη FIFA και την UEFA, για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Καθώς οι προϊστάμενες αρχές του ποδοσφαίρου πρέπει να έχουν πλήρη εικόνα τι συμβαίνει στην Ελλάδα και εφόσον χρειαστεί να επέμβουν.

Εξάλλου, όπως προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα της «Live Sport», η επέμβαση της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανή, εφόσον ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό! Χωρίς να εξηγείται τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε την Παρασκευή (29/12) στην Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπως και έδωσε κατάθεση για την υπόθεση, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει το παρών στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει εκ νέου και να ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ