Εστειλαν απειλητική επιστολή και σφαίρα στον Γραμμένο!

Εστειλαν απειλητική επιστολή και σφαίρα στον Γραμμένο!

Μέθοδοι που παραπέμπουν σε μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. To10.gr καταγράφει το χρονικό της υπόθεσης.

Μεγαλώνει συνεχώς η αλυσίδα των κρουσμάτων βίας και απειλών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγες ώρες μετά την είδηση για τον προ εβδομάδων εμπρησμό του αυτοκινήτου της Ντέπυς Κοξένογλου, συζύγου του Κύρου Βασάρα, μια νέα είδηση έρχεται να μεγαλώσει την ανησυχία για όσα συμβαίνουν. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, η οποία περιείχε μία σφαίρα, αλλά και άκρως απειλητικό περιεχόμενό της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές τη συγκεκριμένη επιστολή παρέλαβε η γραμματέας του προέδρου της ΕΠΟ και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές. Ερευνα για την υπόθεση έχει ξεκινήσει τόσο Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας, όσο και η Αντιτρομοκρατική Μονάδα.

Το χρονικό της υπόθεσης-σοκ: Στις 12 το μεσημέρι εστάλη μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών ένας φάκελος με το όνομα του προέδρου της ΕΠΟ. Αφού έγινε η παραλαβή προωθήθηκε στο γραφείο του Γραμμένου, όπου και τον άνοιξαν. Αμέσως οι υπάλληλοι είδα τη σφαίρα, η οποία «συνοδευόταν» και από τρισέλιδη επιστολή, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο.

Εκείνη την ώρα ο κ. Γραμμένος βρισκόταν στο αεροπλάνο, έτοιμος να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και πληροφορήθηκε το συμβάν. Ο φάκελος παρελήφθη από αστυνομικούς της φρουράς του προέδρου της ΕΠΟ, οι οποίοι ενημέρωσαν το τμήμα εκβιαστών.

Η εντολή της αστυνομίας ήταν να μη διαρρεύσει το θέμα για λόγους που έχουν να κάνουν με την έρευνά της. Αύριο ή την Τρίτη, ο Ευάγγελος Γραμμένος θα κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει τα εξής:
«Μεσημβρινές ώρες σήμερα απεστάλη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στου Γουδή φάκελος εντός του οποίου υπήρχε τρισέλιδη επιστολή και μια σφαίρα των 9ΜΜ. Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ