«Καμπάνα» επιπλέον 30 ημερών στον Χιμένεθ

«Καμπάνα» επιπλέον 30 ημερών στον Χιμένεθ

Ο Ισπανός τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή απουσίας από τον πάγκο για επιπλέον 30 μέρες, σχετικά με την χειρονομία του στη Λεωφόρο.

Το θέμα της ποινής του Μανόλο Χιμένεθ, για την χειρονομία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εξετάστηκε σήμερα σε δεύτερο βαθμό από την επιτροπή εφέσεων, με την απόφαση να προσθέτει επιπλέον 30 μέρες τιμωρίας στον Ισπανό τεχνικό! Θυμίζουμε πως ο Χιμένεθ είναι τιμωρηθεί με απουσία από τους πάγκους για 15 μέρες, όμως για την εν λόγω απόφαση ασκήθηκε έφεση.

Σήμερα, το ζήτημα εξετάστηκε ξανά και η απόφαση είναι ποινή απουσίας από τον πάγκο της ΑΕΚ, για 45 μέρες. Με δεδομένο πως ήδη ο Χιμένεθ έχει εκτίσει τις 15, θα μείνει εκτός πάγκων, για άλλες 30 μέρες. Ενώ θα κληθεί να καταβάλει και το ποσό των 10.000 ευρώ, ως πρόστιμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ