Μείωση κοροϊδία στο πρόστιμο του Ολυμπιακού

Μείωση κοροϊδία στο πρόστιμο του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων «έκοψε» 1000 ευρώ (!), για το πανό που είχε αναρτηθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έγινε τυπικά δεκτή αλλά ουσιαστικά απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το ύψος του προστίμου που της είχε επιβληθεί ως κατηγορούμενης για παραβάσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League είχε τιμωρήσει – για προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ανάρτησης πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη, άναμμα και ρίψη φωτοβολίδων, καθώς και χρήση λέιζερ – την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με 61.500 ευρώ.

Οι «κόκκινοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων, αιτούμενοι να μειωθεί το υψηλό πρόστιμο. Η επιτροπή της ΕΠΟ, τυπικά, έκανε δεκτό το αίτημα αλλά στην ουσία το απέρριψε. Αφού μείωσε το αρχικό πρόστιμο κατά 1000 ευρώ!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε τυπικά την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 285/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς το υπό στοιχείο 2α του διατακτικού. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή 60.500 ευρώ (50.000€+4.000€+4.000€+2.500€)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ