Τέλος ο Κουπτσίδης από την ΕΠΟ

Τέλος ο Κουπτσίδης από την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της, για την έκπτωση του Δημήτρη Κουπτσίδη από την Ε.Ε. της ομοσπονδίας

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα την έκπτωση του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, Δημοσθένη Κουπτσίδη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η απομάκρυνση του έχει να κάνει με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99.

To 10.gr είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο θέμα και την παρουσία Κουπτσίδη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ παρουσιάζοντας με αναλυτικό τρόπο τα δεδομένα που δεν επέτρεπαν την παραμονή του, στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Εναντίον του Κουπτσίδη έχουν ασκηθεί κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες αλλά παρ΄όλα αυτά μέχρι σήμερα παρέμενε στο διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Τελικά η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την έκπτωση Κουπτσίδη από την Ε.Ε. και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Τη θέση του Κουπτσίδη αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης. Με τον οποίο αλλάζουν, πλέον, οι ισορροπίες στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, με τους προσκείμενους στον ΠΑΟΚ να γίνονται πλειοψηφία…

Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΤΟ «ΠΛΑΝΟ ΣΑΝΤΟΣ» ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ έλαβε σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον κανονισμό αδειοδότησης του 2017 (ο οποίος και ενεκρίθη), ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ομόφωνα και ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο. Επιπλέον, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θεόδωρου Ελευθεριάδη (πρώην διευθυντής Ακαδημιών ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) σε ρόλο προπονητή της Κ15, αλλά και με τη σοβαρή ευθύνη του συντονισμού του «πλάνου Σάντος», για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA κκ Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

* Eνεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA.
* Ενεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο κανονισμός  εφαρμόζεται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιτροπών.
Κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
* Ομόφωνα αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. του μέλους της κ. Δ. Κουπτσίδη, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99. Την θέση του στην Ε.Ε., βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Αυγούστου, ως πρώτος επιλαχών, καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Γεώργιος Πανίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ