Από… καπέλωμα άλλο τίποτα στην ΕΠΟ

Από… καπέλωμα άλλο τίποτα στην ΕΠΟ

Παρουσία Χέρμπερ Χούμπελ και Εντουάρντο Ντερβίσι συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερ Χούμπελ, που έχει εισηγηθεί το Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο και του μέλους της Επιτροπής Εντουάρντο Ντερβίσι, συνεδριάζει από τις 10.00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή είχε «περάσει» στους κανονισμούς ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης μπορεί να παρακολουθεί τα συμβούλια (που είναι κλειστά) και τις συνεδριάσεις των Επιτροπών και οι αξιωματούχοι της FIFA το κάνουν, δείγμα κι αυτό της έλλειψης εμπιστοσύνης προς την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Στο σημερινό συμβούλιο εκτός τις αποφάσεις για τις αλλαγές στους κανονισμούς για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν και οι αλλαγές στους κανονισμούς (πειθαρχικός κώδικας, ΚΑΠ κ.α.). Κάτι τέτοιο όμως, δεν θα γίνει αφού οι αξιωματούχοι της FIFA ζήτησαν και πήραν τους «ανανεωμένους» κανονισμούς για έλεγχο. Έβαλαν «χέρι» μάλιστα, στους ανθρώπους της ΕΠΟ στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου γιατί δεν τους είχαν πάρει νωρίτερα, για να πάρουν την απάντηση ότι οι κανονισμοί δεν ήταν έτοιμοι. Απάντηση που δεν έπεισε κανέναν. Οι αλλαγές θα οριστικοποιηθούν στη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ