Έρχεται η FIFA και η UEFA για τον τελικό του Κυπέλλου

Έρχεται η FIFA και η UEFA για τον τελικό του Κυπέλλου

Ο... μπαμπούλας της FIFA και της UEFA «επιστρατεύεται» για να κυλήσουν όλα ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στις 12 Μαϊου.

Όπως ενημερώθηκε η ΕΠΟ στη συνάντηση – ακρόαση από τις διεθνείς ομοσπονδίες που έγινε τη Δευτέρα 23/4 τον τελικό θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών και μέλη της επιτροπής παρακολούθησης.

Η συνάντηση είχε διάρκεια τρεις ώρες. Την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ αποτελούσαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ν. Βακάλης και ο εκτελεστικός γραμματέας Α. Δέδες.

Τις διεθνείς συνομοσπονδίες εκπροσώπησαν οι κκ. Χ.Χούμπελ, Ε.Ντερβίσαι, Ι.Βέλα, Μ.Γεωργίου (επιτροπή παρακολούθησης), Μ.Βάσαλο (FIFA), Ζ.Λάκοβιτς (UEFA), καθώς και στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: 

Στη συνάντηση, που έγινε σε άριστο κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος έκανε εφ όλης της ύλης ανάλυση της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσίασε συγκεκριμένο πλάνο εκσυγχρονισμού της διοικητικής δομής και λειτουργίας του με βασικές προτεραιότητες τα θέματα:

*διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου,
*επιτάχυνσης της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης στα πρότυπα των FIFA/UEFA
*νέου επιχειρηματικού προτύπου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο,
*δημιουργίας θεσμικού πλαισίου κατά της χειραγώγησης αγώνων
*καταπολέμησης της βίας και των δυσμενών δηλώσεων.

Τα μέλη της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA αναμένεται σύντομα να εισηγηθούν προς την Ε.Ε. της Διεθνούς Ομοσπονδίας σχετικά με την αναφορά Χούμπελ (σ.σ. για Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ