Η FIFA ζητάει ποινές, η ΕΠΟ απαντάει με επιστολές!

Η FIFA ζητάει ποινές, η ΕΠΟ απαντάει με επιστολές!

Να αποφύγει το Grexit και το ρεζίλι προσπαθεί η ΕΠΟ, αλλά η διοίκηση Γραμμένου, αντί για σοβαρές κινήσεις και πράξεις, στέλνει «χαριτωμένα» γράμματα στη FIFA!

Τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σύσκεψη κορυφής, όπου αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, μέσω της οποίας η ΕΠΟ, να τοποθετείται στα όσα έχει ζητήσει η FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δηλαδή ζητάει εδώ και τώρα μέτρα, αυστηροποίηση των ποινών και ενεργοποίηση της διοίκησης Γραμμένου και η τελευταία απαντάει με επιστολές!!! Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση Γραμμένου προσπαθεί να αποφύγει το Grexit.

Στην επιστολή λοιπόν, η Ομοσπονδία θα στέκεται σύμφωνα με τις διαρροές από το Πάρκο Γουδή σε έξι σημεία.

  1. Δέσμη μέτρων για να διορθωθούν τα «κακώς κείμενα» και δημιουργία επιτροπής που θα συνεδριάζει κάθε Δευτέρα ή Τρίτη και θα παραπέμπει όσους κάνουν δυσφημιστικές δηλώσεις για την ΕΠΟ, τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικώς τόσο μέσω των λογαριασμών τους στα social media όσο και στα Μέσα Ενημέρωσης. Στον Κώδικα Δεοντολογίας πάντως, προβλέπονται ποινές για τα συγκεκριμένα παραπτώματα μόνο που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ τη φετινή περίοδο.
  2. Σύντμηση ημερομηνιών για τις εκδικάσεις των δικαστικών υποθέσεων από τα δικαιοδοτικά όργανα (ένα από τα πλέον «απαιτούμενα» από την FIFA). Δεν θα δίνεται καμία αναβολή πλέον, και θα γίνεται αναφορά σε όποιον δικαστή στο Πρωτοδικείο ή το Εφετείο χορηγεί πάνω από μια αναβολή χωρίς σπουδαίο λόγο.
  3. Επαφές με τη FIFA για το πρωτάθλημα της Super League. Θα προταθεί να δημιουργηθεί μία Επιτροπή Παρακολούθηση διορισμένη από μέλη FIFA και της ΕΠΟ, η οποία θα ασχολείται με την Super League. Θα προταθεί δηλαδή, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία να παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Super League που είναι Ενωση της ΕΠΟ και θα έπρεπε να το «προσέχει» η ίδια!
  4. Στην επιστολή θα γίνεται αναφορά στις ποινές πουν έχουν επιβληθεί στις ομάδες. Στις ποινές χάδι δηλαδή, όπως την απόφαση για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε δεύτερο βαθμό.
  5. Η ΕΠΟ θα επικαλεστεί τέλος, ότι βρήκε έτοιμους κανονισμούς από την προηγούμενη κατάσταση, στους οποίους δεν είχε τη δικαιοδοσία να παρέμβει άμεσα. Από την Ομοσπονδία έλεγαν ότι ακόμη και τους τακτικούς δικαστές τους βρήκαν διορισμένους, χωρίς αυτό να είναι μομφή κατά των συγκεκριμένων δικαστών.
  6. Θα γίνεται τέλος αναφορά στη διαιτησία η οποία πλέον ελέγχεται από τη FIFA και η ΕΠΟ δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτήν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ