Ο Γραμμένος μίλησε: Πήρε θέση για την «οριστική διακοπή»

Ο Γραμμένος μίλησε: Πήρε θέση για την «οριστική διακοπή»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ευρέθη και πήρε θέση για το σοβαρό θέμα περί «οριστικής διακοπής» που φέρεται να πρότεινε. Διέψευσε, αλλά δεν έπεισε.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι εδώ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αν και χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από 24 ώρες, μία διάψευση από τον Γιώργο Βασιλειάδη και δεκάδες επικριτικά προς τον ίδιο δημοσιεύματα, αποφάσισε να πάρει θέση για το κατά πόσο ο ίδιος ζήτησε από τις υπερκείμενες δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα.

Με μία δήλωση 52 λέξεων μέσω του επίσημου ιστότοπου της ΕΠΟ, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφερε τα εξής: «Ουδέποτε ως σήμερα ετέθη θέμα οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας, πολύ περισσότερο με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ακριβώς για να μην συμβεί αυτό ή δημιουργηθεί οιοσδήποτε σχετικός κίνδυνος, συμφωνήσαμε με την αθλητική ηγεσία σε δέσμη μέτρων που θα υλοποιηθούν άμεσα εκ μέρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε οι διοργανώσεις να επαναρχίσουν».

Το εντυπωσιακό στη δήλωση Γραμμένου είναι ότι αναφέρεται μόνο στην Ομοσπονδία και τις κινήσεις της, αλλά δεν κάνει καμία νύξη επί προσωπικού. Διότι τα δημοσιεύματα δεν αφορούν την Ομοσπονδία, στην οποία δεν αποφασίζει μόνος του, αλλά αφορούν τον ίδιο, προσωπικά. Ο κ. Γραμμένος, λοιπόν, δεν διευκρινίζει εάν ο ίδιος είναι θιασώτης αυτής της άποψης. Και εάν πράγματι έκανε αυτή την τοποθέτηση, έστω και σε off the record συζητήσεις με FIFA και UEFA.

Μία αίολη και διόλου διευκρινιστική δήλωση από την πλευρά του προέδρου της Ομοσπονδίας, που αν μη τι άλλο όφειλε να είναι ξεκάθαρος. Τουλάχιστον αυτό προσπάθησε να κάνει νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος κάλυψε τον θεσμικό προϊστάμενο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι που δεν φρόντισε να κάνει ο ίδιος ο Β. Γραμμένος για τον εαυτό του…

ΥΓ. Η φίλαθλη κοινή γνώμη και η FIFA με την UEFA ακόμη περιμένουν από την ΕΠΟ και τον κ. Γραμμένο μία επίσημη δήλωση καταδίκης της εισβολής του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό της Τούμπας. Αλλά θα περιμένουν εσαεί. Όπως περίμεναν και οι δημοσιογράφοι στην… εμφάνισή του, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε να μην γίνουν ερωτήσεις. Προνοητικός, αν μη τι άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ