Ο Βασιλειάδης διαψεύδει, ο Γραμμένος ακόμη αγνοείται…

Ο Βασιλειάδης διαψεύδει, ο Γραμμένος ακόμη αγνοείται…

Ο υφυπουργός Αθλητισμού διέψευσε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ του ζήτησε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος ο Γραμμένος συνεχίζει να κρύβεται.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του. Ο Βαγγέλης Γραμμένος φέρεται να είπε ενώπιον του Γιώργου Βασιλειάδη και/ή της FIFA και της UEFA ότι επιθυμεί την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή η πληροφορία έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ώρες. Αλλά αντί να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ (εάν δεν ισχύει), επιβεβαιώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι κρύβεται. Και ότι έχει αποφασίσει να μείνει κρυπτόμενος έως ότου περάσει η μπόρα από το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του «δικού μας» (κατά Σαββίδη) Βαγγέλη Γραμμένου, είναι ότι θέση για το θέμα πήρε ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης, λοιπόν, με tweet που έκανε το πρωί του Σαββάτου διέψευσε ότι του πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης, έγραψε: «Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή. Είμαστε σε απόλυτη συνεννόηση. Στις δύσκολες αυτές ώρες για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νηφαλιότητα & αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη μάχη για την κανονικότητα».

Αυτή η κίνηση του υφυπουργού εκθέτει ακόμη περισσότερο τον «πρώτο πολίτη» του ποδοσφαίρου της χώρας. Διότι όσο ο ίδιος δεν βγαίνει να πει ξεκάθαρα την άποψή του για όσα συμβαίνουν στον χώρο που (θα έπρεπε να) υπηρετεί, τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τον ίδιο. Και θα επιβεβαιώνεται ότι η παρουσία του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι διακοσμητική.

Είναι ήδη ξεκάθαρο ότι ο κ. Γραμμένος έχει κριθεί. Ο,τι και να πει/κάνει από εδώ και πέρα, θα είναι ως μη γενόμενο. Διότι πρόκειται για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας που αποφάσισε να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στην ενέργεια του Ιβάν Σαββίδη να μπει οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Αποφάσισε να μην πει το παραμικρό για την εικόνα που σόκαρε τον παγκόσμιο Τύπο, που έφερε τη FIFA και την UEFA εσπευσμένα στην Ελλάδα, που προκάλεσε τη διαγραφή του ΠΑΟΚ από τα μητρώα της ECA, που διέσυρε τη χώρα το ποδόσφαιρο της χώρας σε όλο τον κόσμο.

Παρεμπιπτόντως, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη εάν ο κ. Γραμμένος είπε στη FIFA και την UEFA την άποψή του για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά επειδή οι υπερκείμενες δυνάμεις του ποδοσφαίρου έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούνται/συνομιλούν μαζί του. Επιλέγοντας -το πρωτοφανές στα χρονικά του περίφημου αυτοδιοίκητου- να συνδιαλέγονται με την κυβέρνηση της χώρας για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου. Είναι και αυτό ένα επίτευγμα της εξυγίανσης.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

https://twitter.com/g_vassiliadis/status/974937410156027904

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ