ΕΠΟ : «Δεν ισχύουν τα περί καταγγελίας ΚΕΔ κατά Θεοδωρίδη»

ΕΠΟ : «Δεν ισχύουν τα περί καταγγελίας ΚΕΔ κατά Θεοδωρίδη»

Κάποιοι που κρίνουν ποια διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα και ποια όχι, τώρα προβλέπουν και διώξεις που δεν έχουν γίνει.

Η προπαγάνδα χτυπάει κόκκινο, κατά σύμπτωση παραμονές αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Μια άλλη σύμπτωση είναι ότι ο Περέιρα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα των ερυθρολεύκων να δει το ματς του πρώτου γύρου (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2), για την 5η αγωνιστική της Super League, μόλις όμως η ΑΕΚ υπέβαλε παρόμοιο αίτημα, ο Πορτογάλος φέρεται να πάει… τρέχοντας στο Καραϊσκάκη.

Η επιστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν έλαβε ποτέ απάντηση, όμως  από την ΕΠΟ είχε διαρρεύσει ότι «η απόφαση οριστική και αφορά σε όλα τα παιχνίδια, επειδή δεν θέλει να επηρεάζει με την παρουσία του τους διαιτητές ή τους παρατηρητές διαιτησίας, τους οποίους, άλλωστε, όπως λέει στο περιβάλλον του, εμπιστεύεται. Ο Περέιρα θα δει το ματς, αλλά όχι από κοντά».

Αυτά για την ιστορία. Τώρα προέκυψε μια νέα ιστορία. Προσπαθούν να φιμώσουν τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη και διέρρευσαν ότι η ΚΕΔ προχώρησε σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Κατά σύμπτωση, όπως γράφουμε πιο πάνω πριν τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση προαναγγέλθηκε, μέσω δημοσιευμάτων ότι «κάτι πρέπει να κάνει η ΚΕΔ», ότι «υπάρχει δυσαρέσκεια στην ΚΕΔ» και σήμερα βγήκε ως είδηση!

Όμως, υπάρχει …είδηση; «Επί του παρόντος δεν έχει γίνει καταγγελία αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει κάτι στη συνέχεια», λένε στο Πάρκο Γουδί.

Ερώτημα: Κάποιοι είναι στο μυαλό του Περέιρα; Η μήπως ο Περέιρα πρέπει να κάνει ότι θέλουν κάποιοι άλλοι; Με το δεύτερο ερώτημα δεν πρωτοτυπούμε, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι κάνει ορισμούς, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία σε σχέση με πέρσι, την εποχή που κουμάντο στη διαιτησία έκαναν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης.

Επειδή η ΚΕΔ είναι συλλογικό όργανο, αν τυχόν έχει λάβει απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του Σάββα Θεοδωρίδη πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα το πρακτικό της απόφασής της. Συμφωνούν οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης; Συμφωνούν οι Τσαχειλίδης, Καλύβας.

Πάντως, είναι γεγονός ότι ενοχλούν οι αλήθειες του Σάββα Θεοδωρίδη. Παράλληλα στην ΚΕΔ κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι μεροληπτούν, καθώς ανακοινώσεις ή δηλώσεις για τη διαιτησία έχουν γίνει τουλάχιστον από τις μισές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Όταν πέρσι ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ είχε δηλώσει ότι οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης δεν κάνουν ορισμούς γιατί το δίδυμο αμολούσε… αετό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ