Παραπέμπονται ο Κουτσιαύτης και ο βοηθός του

Παραπέμπονται ο Κουτσιαύτης και ο βοηθός του

Η διαιτησία στον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Δεύτερα (16/10), άφησε παραπονεμένες και τις δύο ομάδες. Ο παρατηρητής του παιχνιδιών, Γιώργος Σταθόπουλος, παρέπεμψε και τον α’ βοηθό της αναμέτρησης, Βασίλη Καραβασίλη, για το γκολ του Περόνε στο 90′, το οποίο διότι σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του. Επίσης, έκανε το ίδιο […]

Η διαιτησία στον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Δεύτερα (16/10), άφησε παραπονεμένες και τις δύο ομάδες.
Ο παρατηρητής του παιχνιδιών, Γιώργος Σταθόπουλος, παρέπεμψε και τον α’ βοηθό της αναμέτρησης, Βασίλη Καραβασίλη, για το γκολ του Περόνε στο 90′, το οποίο διότι σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του. Επίσης, έκανε το ίδιο και με τον Μένιο Κουτσιάυτη, για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Παναθηναϊκό στο 3′ και στο 61′ (και τις δυο φορές από τον Ζίζιτς στον Μολέντο).
Ο Σταθόπουλος έκρινε σωστό το πέναλτι που πήραν οι Πράσινοι στο 48′, όπως και τις αποβολές των Γιακούμπα Σιλά και Όμρι Άλτμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ