Απολογητική επιστολή Περέιρα στους διαιτητές

Απολογητική επιστολή Περέιρα στους διαιτητές

Ο Μέλο Περέιρα, με επιστολή τους προς τους διαιτητές προσπάθησε -μάταια- να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για τον ορισμό του Ισπανού Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, μία ημέρα μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για τον ορισμό του Ισπανού διαιτητή Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, στον τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αποφάσισε να στείλει επιστολή στους Ελληνες διαιτητές και βοηθούς, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μεταξύ άλλων, η σύντομη επιστολή του Πορτογάλου προέδρου της ΚΕΔ αναφέρει ότι η ΚΕΔ θιέλησε να διασφαλίσει «ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας» και για αυτόν τον λόγο επέλεξε ξένο διαιτητή. Επίσης, τονίζει ότι σκοπός του ήταν να αποφευχθεί η έκθεση των Ελλήνων διαιτητών στο εχθρικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε γύρω από τον τελικό, αλλά και να τους… προστατεύσει! Χωρίς, πάντως, να πείσει ιδιαίτερα κανέναν…

Αναλυτικά η επιστολή του Περέιρα:

Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,
Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου. Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς. Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας. Με εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ