Επιστολή Κομίνη στον Αθλητικό Δικαστή: «Ισχύει ό,τι έγραψα στο φύλλο αγώνα»

Επιστολή Κομίνη στον Αθλητικό Δικαστή: «Ισχύει ό,τι έγραψα στο φύλλο αγώνα»

Ο Γιώργος Κομίνης δεν θα παραστεί ως μάρτυρας στην εκδίκαση των γεγονότων του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ενημέρωσε τον Αθλητικό Δικαστή με επιστολή πως ό,τι γράφει το Φ.Α. είναι ακριβές.

Οπως αναμενόταν, ο Γιώργος Κομίνης δεν θα παραστεί τελικά στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο διεθνής διαιτητής, παρότι κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για μαρτυρική κατάθεση, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, ενημέρωσε ότι δεν είναι εφικτό για τον ίδιο να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή (16/03), επικαλούμενος προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους.

Εξάλλου, όπως σας ενημέρωσε από χθες to10.gr, αυτή η εξέλιξη ήταν η απολύτως αναμενόμενη, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και προ 1,5 χρόνου με τον βοηθό Κούρεντα, ο οποίος είχε καταθέσει δια επιστολής, σε ανάλογη κλήση του από την Αθλητική Δικαιοσύνη.

Ο Κομίνης επέλεξε να στείλει επιστολή στο Πειθαρχικό της Λίγκας, ενημερώνοντας ότι δεν έχει να κάνει κάποιο συμπληρωματικό σχόλιο ή κάποια διευκρίνιση επί του Φύλλου Αγώνα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Επιμαίνοντας χαρακτηριστικά ότι επιβεβαιώνει «ρητά» ότι ισχύει επακριβώς όσα ανέφερε στο Φύλλο Αγώνα «στο οποίο με σαφήνεια περιγράφονται όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ