Παραμένει στα… πιτς ο Καλογερόπουλος

Παραμένει στα… πιτς ο Καλογερόπουλος

Από τον Νοέμβριο έχει να παίξει σε ελληνικό αγώνα, χάνει και το φινάλε της χρονιάς ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Ο Αθηναίος ρέφερι δεν πήγε το πρωί της Τετάρτης (7/3) να τρέξει με τους υπόλοιπους διεθνείς τα τεστ φυσικής κατάστασης και έτσι η χρονιά τελείωσε γι’ αυτόν. Όπως ενημέρωσε την ΚΕΔ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού […]

Από τον Νοέμβριο έχει να παίξει σε ελληνικό αγώνα, χάνει και το φινάλε της χρονιάς ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Ο Αθηναίος ρέφερι δεν πήγε το πρωί της Τετάρτης (7/3) να τρέξει με τους υπόλοιπους διεθνείς τα τεστ φυσικής κατάστασης και έτσι η χρονιά τελείωσε γι’ αυτόν. Όπως ενημέρωσε την ΚΕΔ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τους τελευταίους τέσσερις μήνες!

Τελευταίο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στις 19 Νοεμβρίου, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την οποία τιμωρήθηκε. Συνολικά φέτος έπαιξε μόλις σε τέσσερις αγώνες στη Super League.

Στις 7/12 διαιτήτευσε στον αγώνα Βάρεγκεμ – Λάτσιο για το Europa League και από τότε η τύχη του αγνοείται και η ελληνική διαιτησία έχει χάσει ένα από τα… αστέρια της. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται αρχικά είχε υποστεί θλάση από την οποία προέκυψε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες πάντως, δεν θα έχει για πολύ καιρό ακόμη το ευρωπαϊκό σήμα.

Αντίθετα, τα τεστ πέρασε κανονικά άλλος ένας διεθνής, ο Γιάννης Παπαδόπουλος μαζί με τους βοηθούς Λάμπρου, Απτόσογλου, Καραβασίλη που τέθηκαν στην διάθεση της ΚΕΔ για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ