Θεαματικό άδειασμα της UEFA σε Κουκουλάκη, Τριτσώνη

Θεαματικό άδειασμα της UEFA σε Κουκουλάκη, Τριτσώνη

Έρχονται δυο ξένοι αρχιδιαιτητές, εκτέθηκαν Γραμμένος και ΕΠΟ.

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη διαιτησία. Σύμφωνα με πληροφορίες η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι στην ΚΕΔ θα τοποθετηθούν δυο ακόμη ξένοι αρχιδιαιτητές που θα πλαισιώσουν τον Περέιρα και θα αναλάβουν τους ορισμούς της Super League και της Fooatball. Η κίνηση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αποτελεί σκοτσέζικο ντουζ, καθώς πρόκειται για εξέλιξη που είχε προαναγγελθεί, όμως δεν την περίμεναν στο Πάρκο Γουδί, για την ακρίβεια θεωρούσαν ότι την είχαν μπλοκάρει.

Η έλευση των δυο ξένων αρχιδιαιτητών σημαίνει ότι τελειώνει η εποχή των Κουκουλάκη, Τριτσώνη στη διατησία. Παράλληλα αποτελεί και απίστευτη… σέντρα εναντίον της ΕΠΟ και του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου που διαβεβαίωναν ότι στην διαιτησία γίνονται αυτά που θέλει η FIFA.

Όμως, η πραγματικότητα δικαιώνει τις διαμαρτυρίες των ομάδων της Λίγκας αφού πάνω από τις μισές είχαν εκδώσει ανακοινώσεις ή με δηλώσεις είχαν καυτηριάσει την κατάσταση. Πρώτος από όλους δικαιώνεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες για το πώς λειτουργεί η ΚΕΔ και για τα… πλοκάμια που είχαν απλωθεί στον χώρο της διαιτησίας.

Στην ΕΠΟ είχαν αντιρρήσεις για την έλευση ξένων αρχιδιαιτητών, για το ποιος θα τους πληρώνει, όταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο, έγιναν δεκάδες προσλήψεις στην ομοσπονδία, χώρια του μισθούς-μαμούθ για κάποιους. Όμως, η απόφαση της UEFA είναι μονόδρομος. Η διαιτησία αλλάζει σελίδα και στο νέο πλάνο δεν περιλαμβάνονται οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, οι οποίοι με την τακτική τους την γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Αν δεν τον κατάλαβαν η UEFA τους… καπελώνει, όμως δεν έχουν την ευαισθησία να παραιτηθούν.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με τη συμπλήρωση 6 μηνών παρουσίας της Monitoring Committee στην Ελλάδα, παρέδωσε εκ μέρους της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την Ε.Ε. υπόμνημα που περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και σειρά προτάσεων με στόχο «την βελτίωση των διαδικασιών στα πρότυπα της FIFA και της UEFA». Στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα.

ΥΓ: Όταν όλοι οι υπόλοιποι μοίραζαν σανό υποστηρίζοντας ότι ο Λάκοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει συγχαρητήρια στο Γραμμένο και τον Περέιρα για τη δουλειά που κάνουν, μόνο to10.gr αποκάλυψε την αλήθεια. Τότε, η ΕΠΟ, δεν είχε καν θελήσει να αντιδράσει στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Τώρα μήπως έχει διαφορετική άποψη; 

Ο Λάκοβιτς τους… κάρφωσε  και αυτοί πανηγυρίζουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ