Πόρτο – Μονακό 5-2

Πόρτο – Μονακό 5-2

Εύκολο έργο είχε στο Ντραγκάο η Πόρτο που επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 5-2 και πήρε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Κάτι που είχε κάνει εδώ και καιρό η Μπεσίκτας που νίκησε εκτός έδρας την Λειψία με σκορ 2-1.

Μαγικό βράδυ για την Πόρτο στην έδρα της κόντρα στη Μονακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League. Οι Δράκοι επιβλήθηκαν 5-2 των πρωταθλητών Γαλλίας και έτσι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, κάτι που είχε ήδη κάνει η Μπεσίκτας με τους Τούρκους να επικρατούν της Λειψίας στην Γερμανία με 2-1.

Πόρτο – Μονακό 5-2

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Πόρτο που προηγήθηκε στο 9′ με τον Αμπουμπακάρ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 33΄ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων που είδαν τον Μπραχίμι στο 45′ ν’ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Κάπου εκεί είπε να εμφανιστεί και η Μονακό που μείωσε σε 3-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Γκλικ στο 61′. Όμως η χαρά των πρωταθλητών Γαλλίας ήταν πρόσκαιρη, αφού ο Τέγες «έγραψε» το 4-1 στο 65′. Ο Φαλκάο στο 78′ «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα με τον Τικίνιο στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Λειψία – Μπεσίκτας 1-2

Μπορεί ο Αλβάρο Σεγρέδο να συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα ύστερα από 1470 ημέρες ανοίγοντας το σκορ στο 10′ ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-0), στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Τούρκων κόντρα στην Λειψία, όμως ο Κεϊτά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 87′ κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τούρκους που είχαν ήδη περάσει. Ο Ταλίσκα είχε άλλη γνώμη και στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Βαθμολογία 7ου Ομίλου

Μπεσίκτας 14
Πόρτο 10
Λειψία 7
Μονακό 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ