Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεπέρασε Ρομπέρτο Κάρλος και κυνηγά Ραούλ ο Σέρχιο Ράμος

Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεπέρασε Ρομπέρτο Κάρλος και κυνηγά Ραούλ ο Σέρχιο Ράμος

Τις 108 συμμετοχές στο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφθασε την Τετάρτη (6/12) ο Σέρχιο Ράμος, ανέβηκε στην τρίτη θέση της λίστας και βρίσκεται πλέον στο κατόπι των Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας. Το να τους φτάσει; Θέμα χρόνου...

Ακάθεκτος προς την πρώτη θέση της λίστας των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League οδεύει ο Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της βασίλισσας έφθασε τις 108 με την συμμετοχή του κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ξεπέρασε τον Ρομπέρτο Κάρλος (107) και κυνηγά πλέον τον Ραούλ (130) και τον Κασίγιας (150), που βρίσκονται στην πρώτη δυάδα.

Στα 31 του, οδεύοντας στα 32, όντας αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο αποχώρησής του να φαντάζει επιστημονικό σενάριο, μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι ο Ράμος θα φθάσει αργά ή γρήγορα στην κορυφή της εν λόγω κατηγορίας.

https://twitter.com/GracenoteLive/status/938493253506170880

Ραούλ (741) και Κασίγιας (725) φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις ΚΑΙ στην κατηγορία με τους παίκτες που έχουν τους περισσότερους επίσημους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη δεκάδα της οποίας μπήκε ο Σέρχιο Ράμος με την σημερινή (6/12) του συμμετοχή, ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη επίδοση του Γκούτι.

Στην τρίτη θέση είναι ο Μανουέλ Σαντσίς με 710 αγώνες, στην τέταρτη ο Κάρλος Σαντιγιάνα με 645, στην πέμπτη οι Φερνάντο Ιέρο και Φραντσίσκο Γκέντο με 601, στην έβδομη ο Χοσέ Καμάτσο με 577, στην όγδοη ο Πίρι με 561 και στην ένατη ο γνώριμος μας Μίτσελ με 559.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ