Παρί Σεν Ζερμέν : «Η απόδοση μας ήταν απογοητευτική», δήλωσε ο Αλ-Κελαϊφί

Παρί Σεν Ζερμέν : «Η απόδοση μας ήταν απογοητευτική», δήλωσε ο Αλ-Κελαϊφί

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ήταν φανερά απογοητευμένος από την ήττα (3-1) της γαλλικής ομάδας στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και τόνισε ότι οι Παριζιάνοι πρέπει να διδαχθούν από αυτό το ματς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 3-1 από τη Μπάγερν στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς να παίρνουν μια νίκη γοήτρου ουσιαστικά, καθώς για να τερμάτιζαν πρώτοι στον όμιλο θα έπρεπε να κερδίσουν με τέσσερα γκολ διαφορά. Οι Παριζιάνοι υποχρεώθηκαν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, μετά από εκείνη κόντρα στην Στρασμπούρ στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την πολύ κακή απόδοση των παικτών της ομάδας του κόντρα στην Μπάγερν: «Ήταν απογοητευτικό. Στην ουσία δεν παίξαμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση των παικτών ήταν απογοητευτική. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, αλλά όταν έχεις τέτοια αστέρια στην ομάδα σου, αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι επιτρεπτές. Προκριθήκαμε, αλλά πρέπει να διδαχθούμε από το ματς στο Μόναχο», τόνισε σχετικά ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ