Ολυμπιακός : Ο Ένγκελς μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ολυμπιακός : Ο Ένγκελς μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένγκελς, έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Γιουβέντους και στο μεγάλο λιμάνι βλέπουν με χαμόγελο την εξέλιξη του νεαρού αμυντικού

Ο Μπιορν Ένγκελς ήταν στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς των ερυθρόλευκων απέναντι στους μπιανκονέρι και ο Βέλγος αμυντικός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του. Ο προπονητής των πειραιωτών, Τάκης Λεμονής έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την απόδοση του νεαρού στόπερ, οποίος είχε ν’ αντιμετωπίσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ένγκελς είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και στη Λισαβόνα, στο ματς απέναντι στη Σπόρτινγκ,  αν και στη συνέχεια έμεινε στον πάγκο καθώς ο Λεμονής είχε επιλέξει τον Μποτία για τον αγώνα στην Κέρκυρα.

Το σημαντικό για τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι η βελτίωση που παρουσιάζει παιχνίδι με παιχνίδι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά τον σέντερ φορ που είχε ν’ αντιμετωπίσει ο Ένγκελς, χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Ο νεαρός Βέλγος στόπερ δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό κι αυτή τη φορά ο Λεμονής δεν σκοπεύει να τον αφήσει εκτός βασικής εντεκάδας στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Ο Ένγκελς έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες με τον Ικγουαΐν αλλά και άλλους παίκτες της βέκια σινιόρα.

Οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν περίπου 7 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ένγκελς το περασμένο καλοκαίρι και φυσικά έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την εξέλιξη που έχει ο παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ