Η φανέλα του Σουάρες στον Φορτούνη και το… μέσο του Μποτία με τον Μέσι!

Η φανέλα του Σουάρες στον Φορτούνη και το… μέσο του Μποτία με τον Μέσι!

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά. Ακόμη και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κάνει… κάτι. Ενα «κάτι» που μεταφράζεται στην ιστορικής σημασίας ασίστ για το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Νικολάου (σ.σ. έγινε ο νεαρότερος Ελληνας σκόρερ του Θρύλου στην Ευρώπη). Ωστόσο, και μετά το τέλος του […]

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά. Ακόμη και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κάνει… κάτι. Ενα «κάτι» που μεταφράζεται στην ιστορικής σημασίας ασίστ για το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Νικολάου (σ.σ. έγινε ο νεαρότερος Ελληνας σκόρερ του Θρύλου στην Ευρώπη).

Ωστόσο, και μετά το τέλος του αγώνα ο Φορτούνης έκανε μία πολύ καλή ντρίμπλα. Στην οποία είχε «συμπαίκτη» έναν αντίπαλο! Συγκεκριμένα, ο Ελληνας χαφ, με το σφύριγμα της λήξης βρέθηκε κοντά στον Λουίς Σουάρες και μετά την κλασική χαιρετούρα, αντάλλαξαν φανέλες και συνέχισαν ο καθένας τον δρόμο του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Στα αποδυτήρια, ωστόσο, όλοι είχαν να πουν κάτι παραπάνω για τις… ταχύτατες κινήσεις του «Φόρτου», αλλά και για την… αδικία του Αλμπέρτο Μποτία προς το σύνολο. Διότι ο Ισπανός αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που πήρε την πλέον περιζήτητη φανέλα, αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Κάτι απολύτως λογικό, βεβαίως, καθώς ο νυν παίκτης του Θρύλου και ο… εξωγήινος της Μπαρτσελόνα συνέπεσαν για ένα σημαντικό διάστημα στην ακαδημία του συλλόγου της Βαρκελώνης, την περίφημη «Μασία», αλλά και στην πρώτη ομάδα των Καταλανών. Ενώ πολλάκις είχαν υπάρξει και αντίπαλοι στα γήπεδα της Πριμέρα. Αρα, η πρότερη γνωριμία τους λειτούργησε ως… μέσο για τον παίκτη του Θρύλου.

Ο Μποτία, παρεμπιπτόντως, έδωσε στον Μέσι τη δική του φανέλα, έτσι ώστε ο Αργεντινός να εμπλουτίσει τη σπουδαία συλλογή του, που περιλαμβάνει εμφανίσεις ακόμη δύο τριών «ερυθρόλευκων», των Κώστα Μανωλά, Τσόρι Ντομίνγκες και Τόμας Ντε Βινσέντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ