Σεμπά : «Μας στοίχισαν τα γκολ στο ημίχρονο η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει»

Σεμπά : «Μας στοίχισαν τα γκολ στο ημίχρονο η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει»

Ο Σεμπά μίλησε μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για την πορτογαλική ομάδα και την δυναμική της, ενώ στάθηκε και στο μέλλον του στους ερυθρόλευκους.

Ο Σεμπά σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-1, λέγοντας πως τα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους.

Επίσης, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχει βελτιωθεί πολύ, έχει ανέβει επίπεδο, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στη Σπόρτινγκ λέγοντας πως έχει δυναμώσει πολύ. Η ομάδα που υποστηρίζει όμως είναι η Πόρτο, διότι όπως είπε έχει αγωνιστεί εκεί.

Τέλος μίλησε και για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι φυσιολογικό να είναι ένα πόντο πίσω η ομάδα του και δεν το έχει συνηθίσει. Το γεγονός όμως πως οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν συνεχόμενα ματς κάνει τον Σεμπά και τους συμπαίκτες του να νιώθουν καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος αναφέρθηκε και στο μέλλον του, ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως αν έρθει μια καλή πρόταση θα το σκεφτεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα: «Η ομάδα ήταν ικανή να κάνει ένα καλό παιχνίδι, είχε ισορροπία, αμυνθήκαμε καλά. Όμως τα πράγματα άλλαξαν από τα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς»

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Στην Ελλάδα έχουμε βελτιωθεί και είμαστε έναν πόντο από την κορυφή. Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς όλο αυτό αλλά είμαστε πιο καλά. Έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε συνεχόμενα ματς».

Για το αν παρακολουθεί την Superliga: «Πάντα παρακολουθώ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Και στην Ελλάδα που είμαι. Η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία».

Για την ομάδα που υποστηρίζει στην Πορτογαλία: «Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά. Περιμένω και ελπίζω η Πόρτο να συνεχίσει μπροστά. Έχω περάσει από εκεί και νιώθω εκτίμηση για την ομάδα».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο στην συνέχεια. Εάν βρεθεί κάτι καλό για μένα και την ομάδα μου, θα το δούμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ