Βικί : «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα»

Βικί : «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα»

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Βικί, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως είναι μια έμπειρη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται δυνατά παιχνίδια

Ο τεχνικός της Βασιλείας, Ράφαελ Βικί, μετά την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελβετικής ομάδας για την κλήρωση με τον Δικέφαλο.

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν θα υπήρχε ένα απλός αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του αντιπάλου μας.

Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες από διαφορετικές χώρες που κουβαλούν μαζί τους πολύ εμπειρία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη και ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ