Champions League : Ώρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ

Champions League : Ώρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ

Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα μάθει αντίπαλο για τα προκριματικά του Champions League, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θέλει να κλείσει δύο παίκτες και την Παρασκευή (22/6) φεύγει για Ολλανδία για την προετοιμασία του.

Μια… μεγάλη εβδομάδα ξεκίνησε χθες (18/6) για τον ΠΑΟΚ, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται πολλές εξελίξεις. Καταρχάς σήμερα (19/6) ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο που θα έχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ξέροντας ήδη ότι θα είναι ή ο Άγιαξ ή η Βασιλεία.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση στη Νιόν, η οποία θα ξεκινήσει στις 3μμ. Στο μεταγραφικό μέτωπο ο Δικέφαλος ευελπιστεί να κλείσει τη μεταγραφή του επιθετικού εντός των επόμενων 24ωρων, περιμένοντας τις οριστικές απαντήσεις από τον Πούκι και τον Κόντε (ένας από τους δύο θα αποκτηθεί), ενώ εναλλακτική επιλογή είναι και ο Λεσκάνο.

Εντός των επόμενων ημερών ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να κλείσουν και το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος έχει εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια του πρόταση ύψους 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!

Δεδομένο είναι ότι αύριο (20/6) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας (αιμοτολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ), ενώ την Παρασκευή (22/6) ο Δικέφαλος θα μεταβεί στην Ολλανδία για το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ