Θέλουν Άγιαξ στον ΠΑΟΚ

Θέλουν Άγιαξ στον ΠΑΟΚ

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ μετράει δύο αποκλεισμούς από τον Άγιαξ, οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν ενόψει της αυριανής κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και πάλι τους Ολλανδούς και όχι την Βασιλεία.

Η αυριανή ημέρα είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ καθώς θα πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε διπλό αγώνα μια εκ των Άγιαξ, Βασιλεία. Στην Τούμπα, παρότι ο Δικέφαλος μετράει δύο αποκλεισμούς από τους Ολλανδούς θέλουν και πάλι να αντιμετωπίσουν τον «Αίαντα». Οι λόγοι είναι δύο και έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Ο πρώτος είναι η συμμετοχή παικτών του Άγιαξ στο Μουντιάλ, αλλά και η παραχώρηση κάποιων βασικών παικτών.

Οι Ολλανδοί δεν θα έχουν στη διάθεση τους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής. Πιο συγκεκριμένα, με την Εθνική της Δανίας ταξίδεψαν στη Ρωσία οι Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Λάσε Σόνε, με τον πρώτο να σημειώνει την σεζόν που πέρασε εννέα τέρματα και τρεις ασίστ και τον δεύτερο να είναι βασικός και αναντικατάστατος, σημειώνοντας 11 τέρματα και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Επίσης θα απουσιάσουν οι Χακίμ Ζιγέκ (Μαρόκο) και Νικολάς Ταλιαφίκο (Αργεντινή).

Από την ομάδα του Άγιαξ θα απουσιάσει και ο Τζάστιν Κλάιφερτ που συμφώνησε με τη Ρόμα. Οι διοικούντες τον Αίαντα θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 20.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού, ο οποίος είναι γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ και τη φετινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τους Ελβετούς, θα έχουν μόλις μία απουσία, καθώς ο μοναδικός που θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι ο 27χρονος Μίχαελ Λανγκ, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ